29 november 2011

Albumshine: Here I Am

Dit keer geen hiphop-album die Albumshine krijgt, maar aandacht voor het laatste album van Kelly Rowland: Here I Am! Door de gastbijdrages van onder andere Lil Wayne, Big Sean en Rico Love zou je wel bijna denken dat het een hiphop-album is. Gelukkig kennen we Kelly Rowland al wat langer en weten we dat ze een uitstekende R&B-zangeres is. Het ontbrak haar alleen aan nummers die konden overtuigen, waardoor ik haar toch bleef zien als 'diegene die met Beyonce in Destiny's Child zat'. Daar is echter verandering in gekomen.
Ze laat met Here I Am namelijk zien dat ze makkelijk kan opboksen tegen haar oud-groepsgenoot, want het album is de perfecte mix van Pop, Dance en R&B. Ook de bijdrages van de rappers zorgen voor de nodige afwisseling. Tenslotte kun je door de ballads horen dat Kelly een prima zangeres is. Here I Am is Kelly's derde album en drie keer is ook in dit geval scheepsrecht, want hiermee heeft ze eindelijk het topwerk geleverd dat ik verwacht van een R&B-zangeres met haar status!



Here I Am album was eerder dit jaar al uitgebracht, maar door de hits die ze scoorde met vooral de dance-nummers heeft ze een speciale editie uitgebracht. Hier staan vijf extra nummers op inclusief de remix van Motivation door Diplo.

Tracklist:
1. I’m Dat Chick
2. Work It Man (featuring Lil Play)
3. Motivation (featuring Lil Wayne)
4. Lay It On Me (featuring Big Sean)
5. Feelin Me Right Now
6. Turn It Up (featuring Rico Love)
7. All Of The Night
8. Keep It Between Us
9. Commander (featuring David Guetta)
10. Down For Whatever (featuring The WAVs)
11. Heaven and Earth
12. Each Other
13. When Love Takes Over (featuring David Guetta)
14. Rose Colored Glasses
15. Motivation [Diplo Remix] (featuring Lil Wayne)
16. Forever And A Day
17. What A Feeling (featuring Alex Gaudino) 

Het album staat op Spotify waar deze gratis te beluisteren is. Ook is deze verkrijgbaar via iTunes, waar ikzelf hem ook heb gekocht, omdat ik artiesten die goede albums afleveren altijd wil supporten. Jullie kunnen er dus vanuit gaan dat elke Albumshine ook door mij is aangeschaft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten