18 juli 2011

Allerlaatste Kus

Nederland is weer een kinderact armer. Na onder andere Chipz, Djuli en Zirkus Zirkus, heeft ook meidengroep KUS aangekondigd te zullen stoppen!

Zeven jaar geleden maakten we allemaal kennis met KUS, bestaande uit Anouk, Fleur, Meike en Monique. Ze bestormden de hitlijsten met hun eerste single Lekker Ding dat de dames gelijk een nr. 1 notering opleverde. Hierop volgde hun debuutalbum Allereerste Kus die goed was voor goud en waarmee ze bevestigde dat KUS prima kon concurreren met bijvoorbeeld de Belgische meidengroep K3, waar ze ook veelvuldig mee vergeleken werden. In de zeven jaren dat KUS actief was, zijn ze goed geweest voor veel singles, een eigen bioscoopfilm, twee TV-programma's, twee theatertours en vier albums en dvd's. Na dit succes besloot Fleur eerder al om de groep te verlaten, waarna KUS als trio verder ging. Formule X was de eerste single die uitkwam na het vertrek van Fleur. Formule X was tevens de introductie voor de gelijknamige attractie van Drievliet, de achtbaan Formule X. Het laatste kunstje van KUS is ook te bewonderen in attractiepark Drievliet, waar hun afscheidstour plaatsvindt:
De nieuwste en laatste single van KUS genaamd Laatste KUS is nu te bestellen via CDpost, waarbij de single op CD gesigneerd naar je toe wordt gestuurd. De afscheidssingle zal binnenkort ook via iTunes te downloaden zijn.
Wat de dames na 7 jaar KUS gaan doen is nog onbekend, maar ik ben er van overtuigd dat we nog veel van ze gaan horen. Dit talent mag immers toch niet verloren gaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten