11 november 2011

Maak kennis met: Per.verz

In de derde Maak Kennis Met... wil ik een artiest van eigen bodem belichten: Per.verz! Kim Lee Wong, zoals hij echt heet, is een rapper uit het Zieke Zuiden. In 2007 kwam de rapper op mijn radar met een verzameling tracks onder de naam Perverziteit.  Ik was gelijk onder de indruk van zijn werk en vooral van zijn rijmschema's. De track Lotte is hier een perfect voorbeeld van en luister ik nog regelmatig. Na Perverziteit werd het echter heel stil rondom de Roermondse rapper.

Gelukkig trad hij begin 2011 weer Uit De Schaduw met een mixtape, gehost door Diggy Dex en gemixt door DJ DNS. En 2011 lijkt nu zijn jaar te worden, want in april maakte de rapper bekend dat hij zou deelnemen aan Homegrown'11. Homegrown is het project van Muziekcentrum Nederland in samenwerking met hiphoplabel Top-Notch waarbij talentvolle hiphopacts zonder platencontract deskundig gecoacht worden en twee tracks opnemen met een ervaren producer. In september kwam hier uiteindelijk een Homegrown-album uit met de bijdrages Baby en Wakker Worden van Per.verz. Later kwam nog het nummer Nog Steeds Van Jou uit als bonustrack. Ook mocht Per.verz met de andere zes acts van Homegrown een optreden in de Melkweg geven. Daar werd namelijk dit album gepresenteerd.

Nu is het eindelijk tijd geworden voor zijn officiĆ«le debuut. Op de magische datum van vandaag (11-11-11) brengt Per.verz zijn debuutalbum uit genaamd De Geboorte Van Kim Lee. De releaseparty zal plaatsvinden in het Eindhovense Dynamo waar hij support krijgt van R.Kay, Eredivisie, Skenkie, Adrem en Engel. Support Per.verz en check zijn album via Spotify en/of koop het via iTunes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten