11 maart 2014

Albumshine: Rise Of An Empire

Lil Wayne, Drake, Nicki Minaj, Gudda Gudda, Shanell en Tyga... Een kleine greep uit de namen die getekend zijn bij het label Young Money Entertainment! Met zo'n roster is het haast een droom om een compilatieplaat uit te brengen met al deze artiesten. Deze droom werd in 2009 dan ook werkelijkheid met het album We Are Young Money.

Een aantal jaren en veel nieuwe aanwinsten later presenteert het label een nieuw compilatiealbum in de vorm van Young Money: Rise Of An Empire. Naast de namen die al eerder zijn genoemd, bevat de plaat ditmaal ook bijdragen van artiesten als Christina Milian, Euro en Lil Twist. De tienersensatie Austin Mahone, één van de grote nieuwkomers op het label, is een opvallende afwezige op het album.
Toch wordt de jonge zanger niet gemist, want op Young Money: Rise Of An Empire zijn genoeg bangers te horen. Met zoveel toffe artiesten kan het eigenlijk ook niet anders dan dat het album vol staat met heerlijke tracks. Grote (commerciële) hits bevat de plaat niet, maar dat neemt niet weg dat het tweede compilatiealbum van Young Money Entertainment een kwalitatief hoogstaand product is.  

Tracklist:
1. Euro, Birdman & Lil Wayne - We Alright 
2. Drake - Trophies
3. Lil Twist, Euro & Cory Gunz - Bang
4. Tyga, Nicki Minaj & Lil Wayne - Senile
5. Euro - Induction Speech
6. Lil Twist, Tyga & YG - One Time
7. Nicki Minaj - Lookin' Ass
8. Gudda Gudda, Jae Millz, Flow, Mack Maine & Birdman - Fresher Than Ever
9. Lil Twist & Tyga - Back It Up
10. Lil Wayne - Moment
11. PJ Morton, Mack Maine, Gudda Gudda & Jae Millz - You Already Know
12. Shanell & Yo Gotti - Catch Me At The Light
13. Christina Milian & Lil Wayne - Video Model
14. Tyga, Meek Mill & Lil Wayne - Good Day

Het album Young Money: Rise Of An Empire staat op Spotify waar deze gratis te beluisteren is. Ook is deze verkrijgbaar via iTunes, waar je deze kan kopen om de artiesten uit het kamp van Young Money Entertainment te supporten. Hoe meer support en waardering, des te meer voldoening zal de artiest halen uit het feit dat deze muziek maakt en er langer mee door wil gaan! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten