22 augustus 2014

Albumshine: My Everything

Dat je als actrice kunt doorstoten tot internationale muziekster bewijst Ariana Grande wel. Dit multitalent is vooral bekend als de roodharige Cat in de Nickelodeon-serie Victorious. Maar daar waar hoofdrolspeelster Victoria Justice logischerwijs de meeste exposure kreeg en haar zangtalent het vaakst mocht laten horen, kan Grande pas echt zeggen dat ze is doorgebroken als artiest. 

Op haar debuutalbum Yours Truly liet het tieneridool al horen waarom ze de enorme fanbase die ze heeft dubbel en dwars verdient, en met opvolger My Everything bevestigt de 21-jarige dat haar muziek top is. Ook bij deze plaat krijg je soms het gevoel dat je naar een jonge versie van Mariah Carey luistert. Iets wat in mij ogen alleen maar positief is.

Maar je zou Grande te weinig credits geven als je haar alleen als Carey-kloon zou zien. Daarvoor is My Everything gewoon een te toffe plaat vol diverse tracks aangevuld met sterke gastartiesten zoals Big Sean, Childish Gambino en The Weeknd. Al met al bewijst het multitalent met haar tweede album dat ze een blijvertje is. Het zou me dan ook niks verbazen als de social media weer gaan ontploffen door deze release!

Tracklist:
1. Intro
2. Problem (featuring Iggy Azalea)
3. One Last Time
4. Why Try
5. Break Free (featuring Zedd) 
6. Best Mistake (featuring Big Sean) 
7. Be My Baby (featuring Cashmere Cat)
8. Break Your Heart Right Back (featuring Childish Gambino)
9. Love Me Harder (featuring The Weeknd)
10. Just A Little Bit Of Your Heart
11. Hands on Me (featuring ASAP Ferg)
12. My Everything
13. Bang Bang (featuring Jessie J & Nicki Minaj)
14. Only 1
15. You Don't Know Me


Het album My Everything staat op Spotify waar deze gratis te beluisteren is. Ook is deze verkrijgbaar via iTunes, waar je deze kan kopen om Ariana Grande te supporten. Hoe meer support en waardering, des te meer voldoening zal de artiest halen uit het feit dat deze muziek maakt en er langer mee door wil gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten