12 september 2014

Albumshine: X

Door allerlei foute bezigheden hebben we lang moeten wachten op een zesde plaat van Chris Brown, maar vanaf vandaag is X dan eindelijk uit. Hoewel er na Fortune genoeg hits zijn verschenen waarop de zanger te horen is, werd het wel tijd voor een eigen album... En dit eigen materiaal stelt uiteraard niet teleur!

Zoals altijd heeft Breezy dit keer eveneens een hoop zwaargewichten gestrikt. Naast de collabs die al uit waren met Usher, Rick Ross, Lil Wayne en Tyga zijn onder andere ook Trey Songz, Akon en R. Kelly op de plaat te horen. Ondanks al deze grote namen weet Brown toch dé ster van het album te blijven.

Met X heeft CB zichzelf echt overtroffen, want het album staat namelijk vol met hits. Of het nou de uptempo tracks als Loyal en Came To Do zijn of ingetogen nummers als Drown In It en Do Better... Alles luistert heerlijk weg. Als fan kan ik daarom alleen maar zeggen dat Chris Brown de hoge verwachtingen helemaal heeft waargemaakt met dit album. X gaat dan ook heel veel op repeat de komende periode!

Tracklist:
1. X
2. Add Me In
3. Loyal (featuring Lil Wayne & Tyga)
4. New Flame (featuring Usher & Rick Ross)
5. Songs On 12 Play (featuring Trey Songz) 
6. 101 (Interlude) 
7. Drown In It (featuring R. Kelly)
8. Came To Do (featuring Akon)
9. Stereotype
10. Time For Love
11. Lady In a Glass Dress (Interlude)
12. Autumn Leaves (featuring Kendrick Lamar)
13. Do Better (featuring Brandy)
14. See You Around
15. Don't Be Gone Too Long
16. Body Shots
17. Drunk Texting (featuring Jhené Aiko)
18. Lost In Ya Love
19. Love More (featuring Nicki Minaj)
20. Don't Think They Know (featuring Aaliyah)
21. Fine China

Het album staat op Spotify waar deze gratis te beluisteren is. Ook is deze verkrijgbaar via iTunes en Bol.com, waar je deze kan kopen om Chris Brown te supporten. Hoe meer support en waardering, des te meer voldoening zal de artiest halen uit het feit dat deze muziek maakt en er langer mee door wil gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten