10 maart 2012

Albumshine: Unbroken

Een blog plaatst meestal de nieuwste tracks, ontdekt de rijzende sterren voordat ze beroemd zijn en recenseert de albums wanneer ze vers van de pers komen. Maar als je pas ontdekt dat iets goed is ver na de release verdient het nog steeds shine toch? Daarom ditmaal een Albumshine voor een album dat al sinds september in de schappen te vinden is: Unbroken van Demi Lovato!
Demetria Devonne Lovato is natuurlijk bekend geworden door  de hoofdrol die ze vertolkte in de Disney-film Camp Rock. Deze film vond ik niet zo denderend net als de liedjes en de personages die te zien waren. Ik zag Demi Lovato als een grijze muis die van dit imago probeerde af te komen met geforceerde rockalbums. Het grote publiek leek ze pas echt te bereiken met haar single Skyscraper, maar ook dit nummer deed mij weinig. Toen zond Disney Channel Camp Rock 2 uit en dit deed mij meer dan het eerste deel. Hierop besloot ik om het laatste album van Demi Lovato toch maar een kans te geven. Gelukkig heb ik dat bedaan, want het is heel anders dan haar vorige werk en daardoor veel beter. Het R&B-gehalte van Unbroken is erg hoog, de samenwerkingen nodigen ook uit om het album te beluisteren en de teksten zijn heel sterk. Het album bevat ook veel verschillende stijlen en deze afwisseling maakt het een geweldig album om naar te luisteren.

Tracklist:
1. All Night Long (featuring Missy Elliott and Timbaland)
2. Who’s That Boy (featuring Dev) 
3. You’re My Only Shorty (featuring Iyaz)
4. Together (featuring Jason Derulo)
5. Lightweight
6. Unbroken
7. Fix a Heart
8. Hold Up
9. Mistake
10. Give Your Heart a Break
11. Skyscraper
12. In Real Life
13. My Love is Like a Star
14. For The Love of a Daughter
15. Skyscraper (Wizz Dumb Remix)

Het album staat op Spotify waar deze gratis te beluisteren is. Ook is deze verkrijgbaar via iTunes, waar je deze kan kopen om Demi Lovato te supporten. Hoe meer support en waardering, des te meer voldoening zal de artiest halen uit het feit dat deze muziek maakt en er langer mee door wil gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten