4 juli 2014

Albumshine: Trigga

Het komt weleens voor dat het een paar albums duurt voordat een bepaalde artiest je weet te overtuigen. Een voorbeeld hiervan is Trey Songz. De wereldberoemde R&B-zanger heeft een enorme fanbase en al een hoop albums gedropt, maar geen van ze heb ik ooit op repeat gezet... Tot de release van zijn zevende plaat, die de titel Trigga heeft gekregen.

Op het nieuwe album laat Songz, die in augustus in Nederland optreedt bij Vestival, voor het eerst echt hitmateriaal horen. De meeste tracks op Trigga zitten goed in elkaar en zijn behoorlijk catchy. Opvallend is wel dat de beste nummers van de plaat allemaal gastbijdrages bevatten. Zo is Touchin, Lovin, die bij mij het meest op repeat gaat, een collab met Nicki Minaj en klinkt de Foreign Remix door Justin Bieber beter dan de originele versie van de single. Laten we het erop houden dat de juiste samenwerkingen zoeken om tracks beter te maken ook een kwaliteit is. Ik ben allang blij dat er eindelijk een plaat van Trey Songz is verschenen die ik echt vet vind.

Tracklist:
1. Cake
2. Foreign
3. Na Na 
4. Touchin, Lovin (feat. Nicki Minaj)
5. Disrespectful (feat. Mila J) 
6. Dead Wrong (feat. Ty Dolla $ign) 
7. All We Do
8. Foreign Remix (feat. Justin Bieber)
9. Late Night (feat. Juicy J)
10. SmartPhones
11. Yes, No, Maybe
12. Y.A.S.
13. Change Your Mind
14. What's Best For You (Tremaine Bonus Track)
15. Love Around the World (Tremaine Bonus Track)
16. I Know (Tremaine Bonus Track)
17. Mr. Steal Your Girl (Tremaine Bonus Track)

Het album Trigga staat op Spotify waar deze gratis te beluisteren is. Ook is deze verkrijgbaar via iTunes, waar je deze kan kopen om Trey Songz te supporten. Hoe meer support en waardering, des te meer voldoening zal de artiest halen uit het feit dat deze muziek maakt en er langer mee door wil gaan! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten