22 april 2014

Powermove: Ronnie Flex-app

Dat artiesten hun eigen apps lanceren, is onderhand geen nieuws meer. Maar de manier waarop Ronnie Flex dit, samen met telecombedrijf Hi, heeft aangepakt verdient zeker een pluim. De samenwerking tussen beide partijen mag gerust al een powermove genoemd worden. De Nederlandse rapper pakt namelijk veel shine door te verschijnen in elk reclameblok en ook in bushokjes is de Top Notch-artiest te zien.

Als klap op de vuurpijl lanceert hij zijn nieuwe videoclip Pocahontas in een speciale Ronnie Flex-app. En het is niet zomaar een release, maar tevens de eerste interactieve videoclip voor mobiel. De kijker kan met de gratis app zodoende bepalen wat er gebeurt door te swipen, pinchen, rond te draaien of in de microfoon te blazen.

Samen met de app is ook meteen de EP Pocahontas uitgebracht op Spotify met daarop de nummers Pocahontas, Dagen On Deck en Bomen in de Brand in samenwerking met Dion Mase. Ronnie Flex en zijn team hebben het dus allemaal perfect uitgestippeld en maken hiermee een behoorlijke powermove!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten